Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

|
0
Va rugam sa va autentificati
Comenzi: 0720341678 | 0751163289

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii de livrare

Produsele sunt livrate doar prin intermediul CURIERATULUI RAPID in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra. In functie de disponibilitatea produselor si/sau destinatia dorita cat si de perioadele aglomerate de sarbatori sau conditii meteo nefavorabile, livrarea poate fi intarziata pana la 2 saptamani.

CURIER RAPID:

- in Bucuresti si Zona Metropolitana produsele comandate sunt livrate astfel:

Cost 14.90 lei la comenzi in limita a 1 kg (pentru fiecare kg in plus se percepe o taxa de 1 Leu per kg).

- in Provincie produsele comandate sunt livrate astfel:

Cost 19.90 lei la comenzi in limita a 1 kg (pentru fiecare kg in plus se percepe o taxa de 1 Leu per kg).

Tarifele prezentate includ taxa ramburs si sunt valabile pentru coletele cu greutate maxima de 5 Kg. Tarifele coletelor cu greutate mai mare de 5 Kg se recalculeaza in functie de destinatie.

Coletele retur si garantiile se pot trimite prin Posta Romana sau Curier Rapid. Costul transportului este suportat de catre cumparator.

In cazul coletelor retur unde se acorda transport gratuit sau reducere din pretul transportului, pentru returnarea banilor se va scadea pretul transportului tur – retur conform tarifelor standard.

Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail inscrisa pe factura in care sa specificati motivul pentru care returnati produsul impreuna cu o poza a defectului vizibil (in cazul in care este posibila fotografierea).

Mulţumim!
Echipa Scule-austria.ro