Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

|
0
Va rugam sa va autentificati
Comenzi: 0720341678 | 0751163289

Product was successfully added to your shopping cart.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Scule-austria (scule-austria.ro).

Site-ul Scule-austria (scule-austria.ro) este operat de societatea Source Management Eood Ruse - Sucursala Bucuresti Sarafinesti care este inregistrata la Registrul Comertului avand Codul Unic de Inregistrare: RO39003568, REG J/40/3397/2018, Sucursala Bucuresti Sectorul 2 str. Sarafinesti.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Scule-austria (scule-austria.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre un operator Scule-austria.ro inainte de livrare.

Produsele sunt livrate doar prin intermediul CURIERATULUI RAPID in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra. In functie de disponibilitatea produselor si/sau destinatia dorita cat si de perioadele aglomerate de sarbatori sau conditii meteo nefavorabile, livrarea poate fi intarziata pana la 2 saptamani.

NOTA:

Produsele incluse in categoria drujbe, motocoase, tocatoare electrice, zdrobitoare electrice, NU VIN ASAMBLATE!
Scule-Austria.ro nu garanteaza culoarea si/sau nuanta unui produs comandat de pe site, astfel produsele comandate pot diferi de culoare fata de cele din pozele de pe site.
Imaginile folosite au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional față de caracteristicile produselor prezentate.

Toate produsele si serviciile prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul Scule-austria.ro va oferi alternative prin prezentarea altor produse/servicii asemanatoare ca si aspect si/sau specificatii tehnice cu produsul/serviciul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de scule-austria beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (cu exceptia celor resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie aferente produselor electrice sau electronice sunt emise fie direct de catre producator sau importator, fie de catre scule-austria, serviciul de aducere in service a produselor cu defectiuni de fabricatie fiind pus la dispozitie de catre scule-austria in urma returului produselor defecte de la cumparator. La solicitarea serviciilor in garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original (astfel incat sa nu fie aduse deteriorari suplimentare pe parcursul transportului), impreuna cu accesoriile aferente acolo unde este cazul, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original.

Source Management Eood Ruse - Sucursala Bucuresti Sarafinesti nu este raspunzator fata de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe scule-austria.ro, toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului sau a service-ului autorizat de acestea. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Source Management Eood Ruse - Sucursala Bucuresti Sarafinesti fata de orice cumparator este valoarea sumei incasate de Source Management Eood Ruse - Sucursala Bucuresti Sarafinesti de la acel cumparator.

Dreptul de retragere

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si scule-austria (scule-austria.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

In acest sens:

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract (comanda online), fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, in scris, la adresa de e-mail [email protected], declaratie care sa contina urmatoarele informatii:

- numarul si data comenzii

- data receptiei produselor

- numele dumneavoastra

- adresa dumneavoastra

Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, excluzand insa costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Pentru operativitate vom efectua aceasta rambursare in direct contul dvs, vom solicita un cod IBAN al unui cont bancar si numele titularului de cont, prin care sa va returnam in cel mai scurt timp sumele respective.

In cazul in care clientul a beneficiat de Livrare Gratuita (costuri de livrare suportate de scule-austria.ro), la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la data la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Expediati produsele la adresa noastra , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Administratorul Scule-austria (scule-austria.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Retur de produse

Returnarea produselor se face prin Posta Romana iar solicitarea returului se poate acorda pentru:

- Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise.

- Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

- Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Coletele retur si garantiile se pot trimite prin Posta Romana sau Curier Rapid, costul transportului fiind suportat de catre cumparator.

Valoarea transportului in cazul returului nu va fi restituita.

Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate.

Comanda minima este de 30 RON!

Produsele care vin de la producator in stare brute, formate din mai multe piese (drujba, motocoasa, zdrobitor etc.), nu vor ajunge asamblate la destinatar client.

De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs.

Va recomandam sa expediati produsele prin Posta Romana.

Mentiune

In toate cazurile mentionate mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Produsele nu trebuie sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea acestora duce la refuzarea returului.

 

Nota:

Pentru produsele returnate in vederea rambursarii, valoarea transportului in cazul returului nu va fi restituita, clientul va primi doar contravaloarea bunurilor achizitionate fara taxa de transport.

Conform O.G. Legea nr. 449/2003 și U.G. 34/2014 care descriu condițiile de acceptare a retururilor din partea cumpărătorilor, returul se poate face doar de catre persoanele fizice.

Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice, astfel RETURURILE intr-e doua societati nu sunt acceptate, produsele beneficiaza de GARANTIE si/sau de service.

Persoanele juridice, incluzând aici și PFA-urile, vor trebui să respecte prevederile din certificatul de garanție, care menționează condițiile de acordare și refuzare a cererii de reparatie pe garanție.

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014 insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care au fost receptionate de Cumparator, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice.

Pentru produsele folosite banii nu se vor returna, acestea pot beneficia de garantie 24 luni de la data achizitionarii.

 

In cazul comenzilor, daca se returneaza comanda, se opreste din aceasta taxa de transport.

Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail inscrisa pe factura in care sa specificati motivul pentru care returnati produsul impreuna cu o poza a defectului vizibil (in cazul in care este posibila fotografierea).

 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. scule-austria (scule-austria.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Scule-austria (scule-austria.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Scule-austria (scule-austria.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Scule-austria (scule-austria.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Scule-austria (scule-austria.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]